Wimperlift VS Wimperextensions

De voor- en nadelen

Wil je graag een cursus wimper extensions zetten volgen? Of twijfel je nog tussen een wimperlift cursus of wimperextensions? Wij vertellen je graag de voor- en nadelen van deze twee behandelingen.

Afspraak maken wimper extensions laten zetten. 

Wat is een wimperlift?

Wimperlifting is een subtiele, maar prachtige manier om de wimpers te krullen. De wimpers krijgen een mooie krul waarbij de klant een open blik krijgt en de wimpers langer lijken. Wimper lifting is een goede manier om de wimpers langer te laten lijken, op een natuurlijke manier.

Voordelen wimpers liften:

– Goedkoper dan wimperextensions
– Natuurlijke look van de wimpers
– Er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke wimperhaartjes
– 6 á 7 weken prachtige wimpers
– Comfortabele behandeling
– Geschikt voor lange en korte wimpers
– Zwemmen, douchen en transpireren is geen probleem
– Gevoede wimpers door de Elleebana Lashlift methode 

Wat zijn wimperextensions?

Wimper extensions bij Lash Level zijn gemaakt van hoogwaardige PolyButyleenTereftalaat. Vanuit deze vezel word in de fabriek de wimperextensions gevormd. De lengte, vorm en krul worden handmatig in de wimper gebracht. Het maken van de krul is een lastig en tijdrovend proces. Dit duurt onder de juiste omstandigheden 14 dagen. Ten slotte worden de wimpers met de hand aangebracht op de daarvoor bestemde strips. Dit gebeurd stuk voor stuk. De wimperextensions worden tijdens een behandeling door middel van de One By One  of Volume techniek geplaatst. Ook kunnen er wimperextensions worden geplaatst op de onderste wimperrand. (lower lashes)

Wimper extensions verlengen de natuurlijke wimpers voor een open blik, geven een mooie oogopslag en vrouwelijk uitstraling.

De wimperextensions zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. De meest gebruikte extensions zijn de C krul, D krul en L krul. De wimperextensions zijn te verkrijgen in lengtes variërend van 4 tot en met 14 mm en in de diktes 0,03mm, tot en met 0.15mm

Voordelen wimperextensions:

– Mascara aanbrengen is niet meer nodig
– Een open uitstraling
– Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
– Bestand tegen water, lichaamsvocht, zon en zeewater
– Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder je zorgen te maken over je wimpers