Reviews

Super leuke en leerzame training gehad van Stephanie. Ze legt alles heel duidelijk uit en je kunt haar alles vragen. En ook niet onbelangrijk een gezellig sfeertje! Ben er nu helemaal van overtuigd dat Eelebana de beste Lash lift heeft. Heel fijn dat ik hier nu mee mag gaan werken
Patricia Yntema
Wimperstylist
Wat een goede cursus! Heb eerder ergens anders een lashlift cursus gevolgd, maar blij dat ik het nogmaals heb gedaan bij Stephanie. Ze lopen vele malen voor op andere merken/opleidingsinstituten!
Manon van Os
MUA
Top training! helaas had m'n model haar wimperextensions er niet afgehaald en kon dus niet model liggen voor de training. Stephanie heeft dit geweldig opgelost door haar contacten lijst door te gaan en heeft een model voor mij geregeld in 10 minuten! Alles word ook keurig uitgelegd. Top top top!
Tanita de Jong
Schoonheidsspecialiste
De Elleebana Masterclass van Stephanie heeft me enorm geholpen. De lifts zijn zoveel mooier geworden! Nogmaals bedankt ❤
Kelly Huijser
PMU Specialist
Een leuke en leerzame training van Stephanie. De kleine groep maakte het prettig werken waarbij iedereen de aandacht kreeg die nodig was!
Inge brandes
Inge Veenman - Brandes
Schoonheidsspecialiste
Super training, waarbij veel aandacht is, maar ook lol! Mooie resultaten behaald, zeker een aanrader!!
Aldinda Calbo
Schoonheidsspecialist
Gisteren een hele leuke en leerzame training gevolgd bij Stephanie. De sfeer was heel fijn, iedereen kreeg voldoende aandacht om alles goed onder die knie te kunnen krijgen en er was genoeg tijd om al je vragen te kunnen stellen. Zeker een aanrader!
Anouk van Diepen
Wimper & wenkbrauw stylist
Training bij Lash Level was erg leerzaam maar zeker ook met een vleugje gezelligheid! En omdat de groep niet zo groot is kan de aandacht goed verdeeld worden wat tot mooie resultaten heeft geleid! Ik heb genoten en kan niet wachten om aan de slag te gaan!
Gracita Vlijter
Schoonheidsscpecialist
Ik denk niet dat ik ergens anders beter een wimperliftcursus en hennabrow training had kunnen volgen dan bij Stephanie. Ik heb zo ontzettend veel geleerd van haar! Je leert alle in and outs van wenkbrauwen en wimpers, zoals de geschiedenis, de anatomie, en wat er verder allemaal wel niet bij komt kijken. Er wordt alle tijd genomen voor het beantwoorden van je vragen en het doornemen van de technieken. Wanneer er iets niet duidelijk genoeg voor je is wordt zonder enige moeite een stapje terug gedaan, zodat je alles onder de knie krijgt en met vol zelfvertrouwen en een goed gevoel aan de slag kan. Stephanie heeft opmerkelijk veel passie voor het vak, wat je dan ook meteen terug ziet in haar manier van lesgeven. Ze geeft niet zo strak binnen de lijntjes les, waardoor ze het echt haar eigen maakt. Ik bedank haar hartelijk voor de mogelijkheden die zij mij heeft geboden en ik kan niet wachten om met mijn opgedane kennis verder te gaan in mijn eigen salon!
Yanching Sweet
Wimper & Wenkbrauw Stylist
Bij Stephanie de training voor Henna brows gevolgd, echt een aanrader! Ze weet waar ze het over heeft, legt alles heel duidelijk uit en je mag alles aan haar vragen! Daarbij is het ook nog is super gezellig 🤗
Wendy Van Der Meij
Embrace Beauty
Gisteren een lash lift training gevolgd bij Stephanie. Het was een leerzame en leuke training! Stephanie legt alles rustig uit en je kunt tijdens de training alles vragen. Ik ga ook zeker de henna brows training bij lash level doen!
Desiree Vermeulen
Schoonheidsspecialiste
Aanrader om hier je training te volgen. Goede uitleg en goede begeleiding. Geen betere trainster kunnen wensen. Op naar perfectie training de volgende keer! Dankjewel!
Marie Louise Luttikhuizen
Wax & Beauty Almere
Ik heb gister de henna brow workshop bij Stephanie gevolgd. Net als bij de lash lift training weet Stephanie waar ze over praat. Zij legt alles duidelijk uit en geeft veel tips en tricks. Het was een leerzame dag en ik raad iedereen aan om een training bij Stephanie te volgen. Ik ben superblij met mijn certificaat bedankt Stephanie
Vallery Woode
Wimper & Wenkbrauw Styliste
Super leuke en leerzame cursus gevolgd bij Stephanie! Stap voor stap heeft zij goed uitgelegd hoe de behandeling moest. Ben ook super blij met het resultaat bij mn model!
Cathy Ho
Wimperstyliste
Afgelopen zaterdag een ontzettend leuke en leerzame training gevolgd bij Elleebana. Ik raad deze training zeker aan omdat, er genoeg aandacht geschonken word aan de mensen die er op dat moment zijn, ze zijn erg flexibel en vooral zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!!
Celine Schokker
Schoonheidsspecialiste
Super leuke en leerzame lash lifting cursus gevolgd afgelopen zaterdag. Stephanie is heel enthousiast en verteld het heel erg leuk! Super ochtend gehad ☺️ absoluut 5 sterren!!
Naomi Kaandorp
Schoonheidsspecialiste
Gisteren de Elleebana Masterclass training gevolgd! Veel nieuwe tips gekregen & trucjes geleerd om de lashlift naar een level hoger te tillen. Echt een aanrader. Stephanie bedankt weer voor de leerzame en gezellige training.
Renate de Ruijter van der Voort
Wimperstylist
Wat een ontzettend lieve en gezellige vrouw! Mega leerzaam, geduldig en weet wat ze doet! Wil je een lashlift training doen of de master? Doe het dan bij Stefanie! TOP👌🏻
Brigitte Van den Brom
Nagel Styliste