Reviews

Bij Stephanie de training voor Henna brows gevolgd, echt een aanrader! Ze weet waar ze het over heeft, legt alles heel duidelijk uit en je mag alles aan haar vragen! Daarbij is het ook nog is super gezellig 🤗
Ik denk niet dat ik ergens anders beter een wimperliftcursus en hennabrow training had kunnen volgen dan bij Stephanie. Ik heb zo ontzettend veel geleerd van haar! Je leert alle in and outs van wenkbrauwen en wimpers, zoals de geschiedenis, de anatomie, en wat er verder allemaal wel niet bij komt kijken. Er wordt alle tijd genomen voor het beantwoorden van je vragen en het doornemen van de technieken. Wanneer er iets niet duidelijk genoeg voor je is wordt zonder enige moeite een stapje terug gedaan, zodat je alles onder de knie krijgt en met vol zelfvertrouwen en een goed gevoel aan de slag kan. Stephanie heeft opmerkelijk veel passie voor het vak, wat je dan ook meteen terug ziet in haar manier van lesgeven. Ze geeft niet zo strak binnen de lijntjes les, waardoor ze het echt haar eigen maakt. Ik bedank haar hartelijk voor de mogelijkheden die zij mij heeft geboden en ik kan niet wachten om met mijn opgedane kennis verder te gaan in mijn eigen salon!
Yanching Sweet
Wimperstylist
Gisteren een lash lift training gevolgd bij Stephanie. Het was een leerzame en leuke training! Stephanie legt alles rustig uit en je kunt tijdens de training alles vragen. Ik ga ook zeker de henna brows training bij lash level doen!
Ik heb gister de henna brow workshop bij Stephanie gevolgd. Net als bij de lash lift training weet Stephanie waar ze over praat. Zij legt alles duidelijk uit en geeft veel tips en tricks. Het was een leerzame dag en ik raad iedereen aan om een training bij Stephanie te volgen. Ik ben superblij met mijn certificaat bedankt Stephanie.😘
April Rose
Wimper & Wenkbrauwstyliste
Super leuke en leerzame cursus gevolgd bij Stephanie! Stap voor stap heeft zij goed uitgelegd hoe de behandeling moest. Ben ook super blij met het resultaat bij mn model!
Cathy Ho
Wimperstyliste
Afgelopen zaterdag een ontzettend leuke en leerzame training gevolgd bij Elleebana. Ik raad deze training zeker aan omdat, er genoeg aandacht geschonken word aan de mensen die er op dat moment zijn, ze zijn erg flexibel en vooral zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!!