Lash Botox

Wat is Wimper Botox?

Wimper Botox of Lash Botox is een diepvoedend masker voor de wimpers. Je kunt het vergelijken met een haar masker of een gezichtsmasker wat je eens in de zoveel tijd gebruikt om je haren of gezicht extra te verzorgen. 

Wimpers

Wimpers groeien uit follikels in de wimperrand. De wimper follikels staan in verbinding met o.a.  de klieren van Zeiss, de klieren van Moll en bloedvaatjes. Wanneer de wimper follikels gezond zijn zullen zij gezonde, langere, vollere wimpers gaan produceren. Door de Lash Botox toe te passen waarin een heleboel gezonde ingredienten zitten voor de wimpers en folikkels hou je de folikkels gezond en zul je mooiere wimpers krijgen.

Hoe Botox je wimpers?

Tijdens de Elleebana wimperlift training leer je hoe je de wimper botox kunt toepassen. Er zijn 2 manieren;

Tijdens een wimperlift behandeling. Lash Botox kun je mengen door de wimper verf (ook door de wenkbrauw verf). Je maakt de verf aan zoals je dit altijd doet en mixt er 1 pompje Lash Botox doorheen. Na de wimperlift verf je de wimpers met deze verf mix.  Tijdens het verven botox je dan gelijktijdig. Na een lift heeft de Lash Botox maar 5 minuten inwerktijd nodig. Spoel de verf er vanaf met koud water, dit zorgt ervoor dat de haar schubben sluiten en de botox en verf goed in de haren blijven zitten.

Als kuur. Wanneer een klant bijvoorbeeld beschadigde wimpers heeft of wimpers die niet erg gezond zijn kun je een wimper botox kuur aanbieden. 1x per 2 weken komt zij dan naar jou toe voor een Lash Botox behandeling.

Reinig haar wimpers met een lash foam, spoel deze schoon met warm water, hierdoor gaan de haarschubben open staan. Breng de botox aan op dezelfde manier als dat je de wimpers zou gaan verven. En laat de Botox 10 minuten inwerken. Spoel de wimpers schoon met koud water en droog ze goed na met een tissue. 

Ingredienten Wimper Botox

Tijdens de Elleebana wimperlift trainingen maken wij gebruik van de Vitamine Lash Botox. 

Hierin zitten o.a. de volgende ingredienten:

  • 6 Vitaminen (A, B, C, E, F, K)
  • 2 Pro Vitamine (B5, B6)
  • 5 Natuurlijke Oliën (voor voeding, rustgevend, versterking, hydratatie & glans) (oa zoete amandel, macadamia, argan)
  • Gehydrolyseerde Keratine (herstel en volledige glans)
  • Groentecollageen (vulling, toenemende massa)
  • Hyaluronzuur (hydratatie, herstructurering, ontspanning)
  • Linolzuur (voeding)
  • Glycerine (Plantaardig) (hydratatie, ontspanning & bescherming)
  • Pantenol (hydratatie, goede werking op de follikel)

De wimper botox  bevat géén parabenen, paraffines, minerale olië of siliconen 

Let op: Wimper Botox is niet te gebruiken bij zwangere of borstvoeding gevende dames.