Elleebana Brow Henna

Elleebana Brow Henna bestaat uit 7 hoog gepigmenteerde luxe kleuren, perfect voor elk huidtype en elke toon. Al is het zeer makkelijk om de kleuren te mixen om zo een gepersonaliseerde kleur te creëren voor elke individuele klant. BROW MAGIC!

Elleebana Brow Henna bevat geen ammoniak, lood of peroxide en is een kosten efficiënte salonbehandeling voor elke Beauty Professional die een wenkbrauw behandeling wilt aanbieden.

Hoe werkt Elleebana Brow Henna
De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met verven. Wanneer je verft wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.

Henna daarentegen gedraagt zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder eruit te laten zien.

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden of wie geef de voorkeur aan de afwerking van een huidvlek door hun voorhoofd.

Henna kan eenvoudig worden opgenomen in salons en het is ook een geweldige toevoeging naast onze toch al wereldberoemde Lash Lift behandeling. Een combi behandeling is helemaal ideaal!

Benefits Elleebana Henna Brows
Elleebana’s innovatieve formule helpt de haren verstevigen, hersteld de groei en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen.
Een luxueus pallet aan kleuren die individueel of gemixt kunnen worden om zo de ultieme wenkbrauwkleur te creëren voor je klant.
• Elleebana Black Brow Henna
• Elleebana Blonde Brow Henna
• Elleebana Dark Brown Brow Henna
• Elleebana Golden Brown Brow Henna
• Elleebana Light Brown Brow Henna
• Elleebana Mocha Brown Brow Henna
• Elleebana Natural Brown Brow Henna

Elleebana Brow Henna kleurstoffen zijn afgeleid van de Henna plant of Henna boom. Hoe hoger de kwaliteit van de henna die onttrokken wordt van de bladeren en de bloemen des te beter het resultaat op de huid blijft en op de wenkbrauwen zelf.

Elleebana heeft jaren er aan gewerkt om de beste leveranciers met de hoogste kwaliteit henna planten te vinden en die gebruik maken van een productieproces waarbij integriteit van de kleur behouden blijft op zeer hoog niveau.

Bevat gehydrolyseerde eiwitten, vitaminecomplex en antioxidanten, Elleebana’s Brow Henna helpt de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert de natuurlijke conditie van het haar van de wenkbrauw. Dit maakt het óók perfect voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben of overplukte wenkbrauwen. Deze unieke toevoegingen aan de henna zijn innovatief, onderscheiden het merk van andere henna producten en uniek in de evolutie van de wenkbrauwstyling.